Salzburgin johtamaa ilotulitusta Moskovassa?

Veikkausvihje

Tiistai ja Mestarien liiga, mahtava yhdistelmä. Nyt pelataan lohkovaiheen ratkaisupelejä, mikä lisää kiimaa entisestään.

Lokomotiv Moskow – Salzburg

Lokomotiv Moskow taistelee edelleen jopa lohkon kakkossijasta, kun taas yhden pisteen kerhossa möllöttävä Salzburg keskittyy pääasiassa kolmossijan jahtaamiseen – toki kakkossijakin edelleen  mahdollinen on. Molemmille joukkueille kelpaa matsista ainoastaan voitto, joten mielenkiintoista rimpuilua voimme odottaa. Toisaalta, Salzburgin tapauksessa ottelut ovat mielenkiintoisia, oli sarjatilanne millainen tahansa – sen verran hurjaa hyökkäyssinkoilua ryhmä harrastaa.

Salzburgilla voisi ottelutapahtumien perusteella olla lohkossa enemmänkin pisteitä. Esimerkiksi Bayern Münchenia vastaan maaleja olisi voinut syntyä useampikin ja pistepussin karttuminenkaan ei olisi vääryys ollut. Salzburg saa takaisin kokoonpanoon loukkaantumisesta kärsineen maalinsylkijänsä Patson Dakan. Miehen pelikunto ei välttämättä paras mahdollinen ole, mutta ennestään vahva hyökkäyspää saa viimeistelijästä oivan lisävaihtoehdon. Itävaltalaisten joukkue on muutenkin terve, joten täysillä päästään lataamaan jälleen kerran.

Lokomotiv Moskowin kokoonpanosta puuttuvat keskikenttäveivari Dimitri Barinov sekä hyökkääjä Fedor Smolov, mutta muutoin päästään vääntämään vahvalla miehistöllä. Moskovalaisten hyökkäys ei vedä vertoja itävaltalaisten vastaavalle, mutta Salzburgin yltiöpäinen pelityyli avannee omat paikkansa myös kotijoukkueelle. Myös paikalle päästettävä puolipieni kotiyleisö tarjoaa omaa tukeaan, joten ihan oikeaa kotietuakin löytyy.

Pelivalinta

Vallitseva lohkotilanne ja Salzburgin pelityyli ovat meikäläiselle riittäviä syitä maalimäärään panostamiseen. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Itävallassa päättyi 2-2, ja vähintään neljää maalia odottelen tälläkin kertaa. Ainoastaan kylmähkö sää saattaa hieman maaliodottamaan vaikuttaa. Olen tarttunut kiinni yli 3 maalin lopputulemaan kertoimella 1,91. Nyt numerosarja näyttää kipittelevän alaspäin.

Sellaista, nautitaanpa taas kerran kuningasjalkapallosta.

Kertoimet ovat kirjoitushetken kertoimia ja saattavat muuttua. Lisää kertoimia tästä.

Edellinen artikkeliAtleticon ja Bayernin pelissä mielenkiintoiset asetelmat
Seuraava artikkeliInter nousi vierasvoittoon Mestarien liigassa – Romelu Lukaku sankarina

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän