Atleticon ja Bayernin pelissä mielenkiintoiset asetelmat

Atletico Madridin ja Bayern Munchenin pelissä on mielenkiintoiset asetelmat, kun Mestarien liigaa pelataan taas. Bayern on jo varmistanut lohkovoiton eikä ykkösavaus ole Wanda Metropolitanolla kehissä.

Mestarien liiga -kilpailu! Veikkaa & voita 100€ lahjakortti

Neljä voittoa neljään matsiin siivitti Bayernin turvalliseen lohkovoittoon, etenkin kun pahin vastustaja Atletico on hieman kompuroinut ja saanut kasaan vain viisi pojoa. Nyt Atleticolla on omanlainen pakkovoiton paikka, kun Lokomotiv Moskova hengittää niskaan ja saksalaiset saapuu heikentyneinä Madridiin. Se vaatii Diego Simeonen ryhmältä hieman ryhdikkäämpää esiintymistä, mitä joukkueiden edellisessä keskinäisessä. Se meni Bayernille tylysti 4-0.

TSEKKAA TÄMÄ:

Kun sivussa ovat tänään Robert Lewandowskin, Manuel Neuerin, Leon Goretzkan, Joshua Kimmichin, Alphonso Daviesin ja lukuisten muiden pelaajien sävyttämä poissaolijoiden lista, voi Atletico olla hyvinkin vahvoilla. Toki myös isäntien ykköspyssy Luis Suarez on edelleen koronan vuoksi poissa peleiltä.

Ei kuitenkaan pelata voittajaa, vaan keskitytään siihen että tiivis Atleticon puolustus ja Jan Oblak pitävät Bayernin kurissa. Saman pitäisi toteutua myös toiseen suuntaan, sillä Atletin yhteydessä harvoin nostetaan runsasmaalisuutta esiin. Underia lapulle siis ja toivotaan että näiden joukkueiden keskinäinen rekordi maalien suhteen pysyy alhaisena.

LYÖ VETOA!

Mestarien liigan lohkovaiheen viides kierros edessä – tässä tiistain ja keskiviikon ottelut

Edellinen artikkeli8. sarjatason Marine etenee FA Cupissa Tottenhamia vastaan – molari haki kaljaa heti voittopelin jälkeen
Seuraava artikkeliSalzburgin johtamaa ilotulitusta Moskovassa?

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän