GIF Sudsvallin 22-vuotias suomalaispelaaja Saku Ylätupa viimeisteli maalin Ruotsin pääsarjassa maanantai-iltana.

Degerfors kaatoi vieraissa GIF Sundsvallin numeroin 2-3 (1-0) Ruotsin pääsarjassa, Allsvenskanissa, maanantai-iltana. Ottelun loppu oli kotijoukkueelle aivan karmea.

GIF Sundsvall oli jo matkalla kotivoittoon, kun Saku Ylätupa laukoi 2-0-maalin 74. minuutilla. Sitten alkoi kuitenkin Degerforsin Abdelrahman Saidi -show! Hän ensin kavensi 83. minuutilla, tasoitti 88. minuutilla ja lopulta teki 2-3-voittomaalin 94. minuutilla.

16 joukkueen Allsvenskania on pelattu nyt seitsemän kierrosta, ja kärjessä on Hammarby IF 16 pisteellä. GIF Sundsvallin alkukausi on ollut surkea, sillä joukkue on putoamisviivan alla, kun kasassa on vain kolme pistettä.