Jalkapallon Ykkösessä nähtiin maanantai-iltana iso yllätys, kun sarjanousija Paraisten IF kaatoi sarjan ennakkosuosikki TPS:n.

PIF voitti vieraissa TPS:n numeroin 0-2 (0-0) Ykkösessä maanantai-iltana. Samalla PIF otti kauden ensimmäisen voittonsa Ykösessä.

Ottelun avausjaksolla ei maaleja nähty. Valtavana ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt TPS oli vaisu, ja PIF puolusti erinomaisesti.

Sitten 69. minuutilla verkko heilui, kun PIF-kapteeni Gezim Voca laukoi vapaapotkun vasempaan alapesään. Sitten juhlimaan PIF-kannattajien eteen. 26-vuotias hyökkääjä valittiin Kakkosen B-lohkon parhaaksi pelaajaksi viime kaudella.

Yllätys ei jäänyt tähän, vaan 74. minuutilla Matias Lahti lisäsi vierasjohdoksi jo 0-2. Laukaus näytti uppoavan varsin helposti TPS-maalivahti Aati Marttisen ohi.

KATSO MYÖS: Video: Gnistan murskasi JäPS:n numeroin 10-1 Ykkösessä!