Saksa aloittaa mestaruuden puolustamisen sunnuntaina

Germany f-lohkon puoliaika

Sunnuntaina MM-ohjelmassa on kolme ottelua. Vuoden 2014 maailmanmestari Saksa on yksi kisojen ennakkosuosikeista myös Venäjällä. Ensimmäisessä ottelussaan Saksa saa vastaansa vahvat karsinnat pelanneen Meksikon. 

Saksa on F-lohkossa ehdoton ykkössuosikki, sillä samaan lohkoon on arvottu Meksiko, Ruotsi ja Etelä-Korea. Hallitsevalla mestarilla on jälleen erittäin laadukas joukkue, mistä kertoo muun muassa se, että Manchester Cityn Leroy Sané ei edes mahtunut lopulliseen MM-ryhmään.

Ensimmäisessä ottelussaan Saksa saa vastustajakseen Meksikon, joka tavoittelee tosissaan jatkopaikkaa lohkovaiheesta. Meksikon MM-karsinnat sujuivat vahvasti ja hyvä aloitus Saksaa vastaaan siivittäisi Meksikon kohti lohkon kakkossijaa. Saksalaisten on onnistuttava viimeistelyssä, sillä Meksikon maalia vartioi edellisissä kisoissa varmoin ottein esiintynyt Guilermo Ochoa.

Toinen ennakkosuosikki kesän kisoissa on Brasilia, joka kohtaa E-lohkossa Sveitsin. Kotikisat 2014 päättyivät brassien karvaaseen pettymykseen, joten Venäjällä nähdään varmasti sisuuntunut joukkue. Helpolla Brasilia ei kuitenkaan avausottelussaan pääse, sillä Sveitsillä on tasaisen hyvä joukkue, jolla on hyvät mahdollisuudet edetä jatkopeleihin. Brasseilla ei siis ole varaa löysäilyyn, vaan Xherdan Shaqiri ja Granit Xhaka on pidettävä kurissa.

Sunnuntain päiväpelissä vastakkain ovat E-lohkon Costa Rica ja Serbia. Tasaisessa lohkossa kaikki pisteet ovat tärkeitä, sillä Brasilian takana kaikilla kolmella joukkueella on mahdollisuus edetä jatkoon. Kummalle tahansa voitto keskinäisestä ottelusta olisi iso askel kohti tavoitetta.

Sunnuntain MM-ottelut:

Klo 15.00: Costa Rica-Serbia
Klo 18.00: Saksa-Meksiko
Klo 21.00: Brasilia-Sveitsi

Lisää uutisia: MM-kisat 2018

Edellinen artikkeliVeikkausliigassa viiden ottelun lauantai – Ilves haastaa HJK:n Tammelassa
Seuraava artikkeliRanskalle voitto Australiasta – videotarkistus käytössä ensimmäisen kerran!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän