komea volleymaalin meksikon liigassa puoliaika

komea volleymaali meksikon liigassa puoliaika

Meksikon jalkapalloliigassa, Liga MX:ssä, nähtiin lauantaina erittäin komea voitto-osuma, kun Monarcas Morelian hyökkääjä Raul Ruidiaz laukoi tyylikkään volleymaalin.

Monarcas Morelia kaatoi kotikentällään Atlaksen numeroin 2-1 (2-1). Kotijoukkueen Rodrigo Millar teki 1-0-osuman 34. minuutilla, mutta Atlaksen Daniel Arreola tasoitti pari minuuttia myöhemmin. Ruidiazin voittomaali syntyi aivan avausjakson lopussa – ja olihan se hieno!

Meksikon liigassa pelaa 18 joukkuetta ja tällä hetkellä sarjakärjessä ovat CF America ja Santos, jotka ovat keränneet yhdeksästä ottelusta 17 pistettä. Kotivoiton ottanut sarjanelosena, vain pisteen kärkikaksikkoa perässä.