RoPSille huippuvahvistus – Aleksandr Kokko palaa kotiin

Rovaniemellä kulttimaineeseen noussut hyökkääjä Aleksandr Kokko palaa RoPSin riveihin 1,5 vuoden mittaisella sopimuksella. 

RoPSille ”Boris” on jo varsin tuttu pelaaja, sillä hän on edustanut joukkuetta kaikkiaan 104 Veikkausliigan ottelussa, joissa on syntynyt komeat 56 maalia.

31-vuotias hyökkääjä lähti Rovaniemeltä maailmalle elokuussa 2016, siirryttyään Australialaisen Newcastle Jetsin riveihin. Ennen kotiinpaluuta Kokolle ehti tulla tutuksi myös honkongilainen Eastern FC.

RoPSin tiedotteessa kerrotaan tuoreen sopimusuutisen lisäksi myös Borre palaa kotiin -kampanjasta, jonka myötä kannattajat ja yritykset voivat omalta osaltaan auttaa Kokon siirron tuomissa kustannuksissa. Eri suuruiset tukipaketit tuovat ostajalleen muun muassa nimen Kokon pelipaitaan tai kausikortin ensi kaudelle.

-”Borre” oli palaamassa takaisin Suomeen ja lähestyi suoraan meitä. Meillä oli luonnollisestikin suuri halu saada Borre takaisin RoPS-paitaan, mutta ongelmaksi muodostui, että kuluvan kauden pelaajabudjetti on jo käytetty, ja ensi vuosikin raamitettu pitkälle. Kaikki budjetoidun päälle menevä on pois jostain muusta edustusjoukkueen toiminnasta, Rovaniemen Palloseuran toimitusjohtaja Petri Jaatinen kertoo.

Aleksandr Kokko palaa tehoilemaan Rovaniemelle

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lisää uutisia Veikkausliigasta täällä.

Edellinen artikkeliArgentiinan ja Kroatian kohtaaminen huipentaa torstain MM-kattauksen
Seuraava artikkeliVideo: Ilmapallot Ranskan ja Perun välisen ottelun erikoisuutena

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän