Ronaldon maalit kaatoivat Arsenalin – kasassa nyt 801 virallista osumaa

Manchester Unitedin 36-vuotias portugalilaistähti Cristiano Ronaldo sai torstai-iltana kasaan uskomattomat 800 maalia.

— — —
Coolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!
— — —

ManU kaatoi kotikentällään Arsenalin numeroin 3-2 (1-1) Valioliigassa torstaina. Ottelun hahmoksi nousi Cristiano Ronaldo.

Old Traffordilla nähtiin heti 13. minuutilla yksi kauden erikoisimmista maaleista, kun Arsenalin kun Emile Smith-Rowe vei vieraat johtoon. Ennen osumaa ManU:n Fred tallasi oman joukkueensa maalivahtia David De Gean kengän päälle, ja De Gea jäi makaamaan nurmelle. Smith-Rowe laukoi pallon maaliin. Osuma hyväksyttiin videotarkastuksen jälkeen.

Unitedin Bruno Fernandes tasoitti juuri ennen taukoa Fredin syötöstä. Ronaldo laukoi 2-1-johtomaalin 52. minuutilla, mutta Arsenalin Martin Odegaard tasoitti vain pari minuuttia myöhemmin. Ratkaisumaali nähtiin 70. minuutilla, kun Ronaldo tykitti rankkarin sisään, 3-2.

Brittimedioiden mukaan Ronaldo on tehnyt urallaan virallisissa otteluissa nyt 801 maalia, kun mukaan lasketaan seura- ja maajoukkueottelut. Tähän ei ole kukaan muu pelaaja pystynyt!