Coolbetin Viikon Valiovihje: Everton – Liverpool

Coolbetin Blogissa julkaistaan tälläkin kaudella joka viikko yksi Valiovihjeen otteluennakko. Tämän viikon ennakossa paneudutaan Merseysiden derbyyn.

Coolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!

Valioliigan viikkokierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Goodison Parkilla, jossa Everton ja Liverpool mittelevät Merseysiden herruudesta jo 239. kerran. Ennen keskiviikkoiltaa Liverpool johtaa keskinäisiä otteluita voitoin 95-67 (tasapelejä 76) ja lähtee suurena ennakkosuosikkina derbyyn myös tällä kertaa.

TSEKKAA TÄMÄ:

Liverpool suorastaan dominoi kaikkia tämän kauden hyökkäyspään tilastoja, kun 13 sarjaottelun jälkeen The Reds on takonut taululle jo peräti 39 maalia. Se on enemmän kuin kertaakaan aiemmin tässä vaiheessa kautta koko Liverpoolin pääsarjahistorian aikana. Puolustussuuntaan petrattavaa kuitenkin riittää. Manchester Cityyn verrattuna The Reds on päästänyt tuplasti enemmän huippupaikkoja ja 75% enemmän boksin sisältä lähteneitä laukauksia.

Viime kaudella Liverpool päästi eniten onnistuneita pystysyöttöjä puolustuslinjansa selustaan kaikki Euroopan top5-sarjoissa pelaavat joukkueet huomioiden. Tällä kaudella Punaiset on päästänyt keskimäärin 1,5 onnistunutta läpisyöttöä, joka on Euroopan top5-sarjojen toiseksi huonoin lukema.

Lue koko Valiovihje tästä!

LYÖ VETOA!

Edellinen artikkeliCoolbetin Joulukalenterissa yli 45 000€ edestä palkintoja!
Seuraava artikkeliRonaldon maalit kaatoivat Arsenalin – kasassa nyt 801 virallista osumaa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän