Juventus lähellä sensaatiomaista nousua – Ronaldo ratkaisi lisäajalla välieräpaikan Realille

Real Madrid lisäajalla puoliaika

Juventus oli lähellä tehdä keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälierissä yhtä komean tempun kuin AS Roma päivää aiemmin. Real Madridin Cristiano Ronaldo teki kuitenkin ratkaisumaalin lisäajalla.

Juventus sai otteluun täydellisen alun, kun joukkue meni Mario Mandžukićin maalilla 0-1-johtoon heti 2. minuutilla. Mandžukić osui uudelleen vielä enne taukoa, joten iso yllätus oli muhimassa.

Tunnin kohdalla Blaise Matuidi teki jo numeroiksi 0-3 ja yhtäkkiä oltiinkin yhteismaalein tasatilanteessa 3-3 ja menossa jatkoajalle. Ja sinne näytettiin menevänkin.

Ronaldo ratkaisee lisäajalla

Mutta lopussa kuitenkin tapahtui! Real Madrid sai varsin heppoisasti rankkarin, kun Juventuksen Medhi Benatia kaatoi Realin Lucas Vazquezin. Juventuksen molarilegenda Gianluigi Buffon otti heti perään rajusta protestoinnistaan punaisen kortin.

Pallo pilkulle lisäajalla ja Cristiano Ronaldo painoi maalin. 1-3 ja näin Real välieriin yhteismaalein 4-3. Ottelu päättyi vasta, kun lisäaikaa oli pelattu yhdeksän minuuttia.

Keskiviikkoillan toisessa matsissa Bayern Munchen ja Sevilla pelasivat maalittoman tasapelin ja näin Bayern etenee välieriin yhteismaalein 2-1.

Tiistai-illan sensaatiosta vastasi AS Roma, joka kaatoi Barcelonan kotonaan numeroin 3-0 ja nousi välieriien vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 4-4. Tiistai-illan toisessa ottelussa Liverpool kaatoi Man Cityn numeroin 1-2 ja etenee välieriin yhteismaalein 5-1. Lue lisää TÄSTÄ.