Liverpool pudotti Man Cityn yhteismaalein 5-1 Mestarien liigasta!

liverpool

liverpool pudotti cityn puoliaika

Mestarien liigan puolivälierät jatkuivat tiistai-iltana kahdella matsilla. Liverpool kaatoi Manchester Cityn toistamiseen ja etenee välieriin yhteismaalein 5-1!

Kahden brittijoukkueen välisen kiivaan puolivälierätrillerin toiseen osaan lähdettiin Liverpoolin 3-0-johdossa. Manchester City sai kotiotteluunsa unelma-alun, kun Gabriel Jesus teki 1-0-maalin heti 2. minuutilla.

City painoi aivan hulluna koko avausjakson ja haki lisämaaleja, mutta tolppaa ja hylättyä maalia lähemmäksi ei joukkue päässyt.

Toiselle jaksolle kirmasi piristynyt Liverpool, eikä City päässyt enää jatkuvasti paikoille. Sitten 56. minuutilla Liverpoolin egyptiläistähti Mohamed Salah tasoitti! Eikä siinäkään ollut vielä kaikki, vaan 77. minuutilla Roberto Firmino teki 1-2-johtomaalin. Tuo osuma jäi myös ottelun viimeiseksi.

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa Barcelona matkusti AS Roman vieraaksi aika turvallinen 4-1-kotivoitto hallussaan. Mutta! AS Roma otti 3-0-kotivoiton ja etenee välieriin vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 4-4!