36-vuotias portugalilaistähti Cristiano Ronaldo nousi jälleen kerran ratkaisijaksi, kun Manchester United kipusi kotivoittoon.

ManU kaatoi kotikentällään Atalantan numeroin 3-2 (0-2) Mestarien liigan F-lohkossa keskiviikkoiltana.

Atalanta meni alle puolessa tunnissa 0-2-johtoon Mario Pasalicin ja Merih Demiralin maaleilla. ManU tuli kuitenkin toiselle jakso terävänä. Ensin 53. minuutilla Marcus Rashford kavensi ja sitten 75. minuutilla Harry Maguire tasoitti.

Ottelun voittomaali nähtiin 81. minuutilla, kun Luke Shaw lähetti erinomaisen keskityksen maalille, missä Cristiano Ronaldo puski pallon reppuun. 3-2 ja kotivoitto.

Kolmen ottelukierroksen jälkeen ManU on F-lohkon kärjessä (6 pistettä). Toisena on Atalanta (4 pistettä), kolmantena Villarreal (3 pistettä) ja neljäntenä Young Boys (3 pistettä),