Norjassa nähtiin torstai-iltana melkoinen ylijuoksu, kun FK Bodø/Glimt murskasi Jouse Mourinhon valmentaman tennisnumeroin.

FK Bodø/Glimt murskasi AS Roman numeroin 6-1 (2-1) Konferenssiliigan C-lohkossa torstai-iltana.

Kotijoukkue FK Bodø/Glimt meni 20 minuutissa kahden maalin johtoon Erik Botheimin ja Patrick Bergin maaleilla. AS Roman Carles Perez kavensi taukolukemiksi 2-1.

Toisella jaksolla norjalaisnippu meni menojaan. Botheim teki toisen osumansa, jonka lisäksi Ola Solbakken osui kaksi kertaa ja Amahl Pellegrin kerran. Loppulukemat tylyt 6-1!

C-lohkoa on pelattu nyt kolme kierrosta ja FK Bodø/Glimt on lohkon kärjessä (7 pistettä). Toisena on AS Roma (6 pistettä), kolmantena Zorya (3 pistettä) ja neljäntenä PFC CSKA-Sofia (1 piste).

HJK puolestaan kärsi A-lohkossa tylyn kotitappion, kun Maccabi Tel Aviv haki 0-5-vierasvoiton.