Ranska murskasi Hollannin – kapteeni Kylian Mbappe teki kaksi maalia

24-vuotias hyökkääjätähti Kylian Mbappe loisti jälleen, kun Ranska murjoi Hollannin EM-karsintojen avauksessa.

Ranska kaatoi Hollannin numeroin 4-0 (3-0) EM-karsintojen B-lohkon avauskierroksella perjantai-iltana.

Ottelu oli periaatteessa taputeltu jo parinkymmenen minuutin jälkeen, kun Antoine Griezmann, Dayot Upamecano ja kapteeni Kylian Mbappe oli osuneet kertaalleen.

Toisella jaksolla Mbappe viimeisteli vielä illan toisensa. Loppunumerot siis tylyt 4-0! Mbappe on pelannut Ranskan maajoukkueessa 67 ottelua, joissa on syntynyt uskomattomasti 38 maalia ja 20 syöttöä. Maailmanmestaruus on myös vyöllä.

Lohkon toisessa ottelussa Kreikka kaatoi piskuisen Gibraltanin vieraissa numeroin 0-3. B-lohkon viides maa on Irlanti.

F-lohkon avauksessa puolestaan Belgia murjoi vieraissa Ruotsin numeroin 0-3. Belgian kaikki maalit teki hyökkääjäjärkäle Romelu Lukaku.

KATSO MYÖS: Tanska kaatoi Huuhkajat – Hradeckyn loistotorjunnat eivät riittäneet
KATSO MYÖS: Video: Ronaldo painoi kaksi maalia EM-karsintojen avausmatsissa