Rochdale pakotti Tottenhamin uusintaotteluun FA Cupissa

Rochdale Puoliaika

Englannin FA Cupissa nähtiin sunnuntaina melkoinen yllätys, kun tähtipelaajia vilisevä Tottenham jäi 2-2-tasapeliin Ykkösliigan Rochdalen vieraana.

Viidentenä Valioliigassa majaileva Spurs ei lähtenyt otteluun aivan parhaalla kokoonpanollaan, mutta silti tasapeli Ykkösliigassa viimeisenä olevaa Rochdalea vastaan oli melkoinen yllätys.

Altavastaaja meni kamppailussa johtoon hieman ennen taukovihellystä, kun Rochdalen Andy Cannon syötti kapteeni Ian Hendersonin läpiajoon, eikä mies erehtynyt, 1-0. Tottenham tuli kuitenkin tasoihin 59. minuutilla, kun PSG:stä tammikuun siirtoikkunassa hankittu Lucas Moura tasoitti pelin.

88. minuutilla Tottenham näytti hoitavan homman, kun joukkueen suurin tähti Harry Kane laukoi rangaistuspilkulta joukkueensa 2-1-johtoon. Rochdale ei kuitenkaan luovuttanut, ja FA Cupin taianomainen hienous toteutui lisäajan kolmannella minuutilla, kun Steve Davies pyssytti Ykkösliiga-joukkueen uusintaotteluun Valioliiga-tähtiä vastaan.

2-2-tasapeli tarkoittaa siis sitä, että joukkueet pelaavat uusintaottelun Tottenhamin kotikentällä keskiviikkona 28.2.