robin van persie hollan cupin puoliaika

Feyenoord voitti sunnuntaina Hollanin Cupin mestaruuden. Finaalissa kaatui AZ Alkmaar numeroin 0-3 (0-1). Hollantilaiskonkari Robin van Persie teki ottelussa hienon maalin.

Nicolai Jörgensen vei Feynenoordin 0-1-johtoon 28. minuutilla. Sitten toisen jakson alkupuolella van Persie näytti osaamistaan pelaamalla itsensä boxissa tekopaikkaan ja lopulta kaunis nosto molarin yli, 0-2. Jens Toornstra viimeisteli lopussa numeroiksi 0-3.

KNVB-cup eli Alankomaiden cup on Alankomaiden kuninkaallisen jalkapalloliiton KNVB:n vuosittain järjestämä jalkapallon cup-kilpailu. Kilpailua on järjestetty vuodesta 1899 alkaen.

Cup-mestaruus on Feyenoordille tärkeä, sillä Eredivisiessä joukkueella ei ole kulkenut ihan odotetusti. Feyenoord on sarjanelosena ja edellä ovat AZ Aklmaar, Ajax sekä sarjakärki PSV Eindhoven.