27-vuotias Suomen maajoukkuelaituri Robin Lod oli taas maalinteossa Major League Soccerissa.

Lodin edustama Minnesota United voitti kotikentällään Colorado Rapidsin numeroin 2-1 (1-0) MLS:ssä keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa.

Robin Lod teki 1-0-maalin avausjakson lopussa kauniilla laukauksellaan. Maali oli Lodille kauden kuudes! Vieraiden Andre Shinyashiki tasoitti 69. minuutilla, mutta Minnesota nous voittoon 89. minuutilla vieraiden omalla maalilla.

Major League Socceria on pelattu nyt 19-21 ottelukierrosta ja eniten pisteitä ovat keränneet Philadelphia Union ja Toronto FC. Minnesota Unitedilla on kasassa 30 pistettä ja joukkue on tukevasti keskikastissa.

Robin Lod viimeistelee

— —
KATSO MYÖS: Video: Hamburger-hyökkääjä tuulettaa voittomaalia – törmää kulmalippuun ja teloo eturistisiteensä