Robert Lewandowski on ällistyttävässä vireessä – ohitti jo Ruud van Nistelrooyn

Robert Lewandowski iski tiistaina kaksi maalia, ja ohitti Ruud van Nistelrooyn Mestarien liigan kaikkien aikojen maalipörssissä. (Kuva: Getty Images)

Robert Lewandowski osui kahdesti, kun Bayern München kaatoi tiistaina Olympiakosin Mestarien liigan ottelussa maalein 3-2. Bayernin kolmannesta osumasta vastasi Correntin Tollisso. 

Maaliensa myötä puolalaistähti Lewandowski nousi Mestarien liigan kaikkien aikojen maalipörssissä yksin viidennelle sijalle. Aiemmin hän jakoi tuon sijoituksen hollantilaislegenda Ruud van Nistelrooyn kanssa. Lewandowskilla on nyt kasassa 58 osumaa.

Vain kahden maalin päässä neljännellä tilalla keikkuu Real Madridin ranskalainen Karim Benzema ja heidän edellään on 71 maalia viimeistellyt Real-legenda Raul Gonzalez. 31-vuotiailla Lewandowskilla ja Benzemalla on siis realistinen mahdollisuus taistella keskenään tuon tilaston kolmospaikasta.

Suvereeni kärkikaksikko muodostuu luonnollisesti Cristiano Ronaldosta (127 maalia) ja Lionel Messistä (112 maalia), joiden lukemiin muilla ei ole mitään asiaa. Hauska tilastoknoppi onkin se, että vaikka Benzeman ja Lewandowskin maalit laskisi yhteen, jäisi niillä tilaston kakkossijalle.

Mutta on Lewandowskilla kulkenut muuallakin kuin Mestarien liigassa. Hän on viimeistellyt edellisessä 13 Bayernin paidassa pelaamassaan ottelussa käsittämättömät 22 maalia, eikä ole jäänyt kertaakaan maaleitta.

Bayernin ja Olympiakosin välisen ottelun lisäksi tiistaina pelattiin myös seitsemän muuta ottelua, joissa nähtiin muun muassa harvinaisen nopeita hattutemppuja. Lisää tiistain kierroksesta voit lukea TÄÄLTÄ.

Robert Lewandowski ohitti Ruud van Nistelrooyn

https://twitter.com/brfootball/status/1186728413983326209

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here