Ajaxilla hyvät saumat viedä pisteet Chelsealta

Ajaxilla on hyvät saumat tänä iltana ryöstää pisteitä Chelsealta, sillä lontoolaisjoukkue saapuu vieraaksi Johan Cruijff Areenalle. Kyseessä tietysti Mestarien liigan lohkovaiheiden kolmas kierros. Kotijoukkueelle tarjotaan mielenkiintoisen hyvää kerrointa.

H-lohkon kärjessä on kahden kierroksen jälkeen Ajax, joka pitää piikkipaikkaa puhtaalla pelillä. Hollantilaisilla on saldona 3-0 kotivoitto Lillestä ja erittäin vakuuttava 0-3 vierasvoitto Valenciasta. Chelsea avasi UCL-taipaleen 0-1 kotitappiolla Valencialle, mutta voitti Lillen vieraissa luvuin 1-2.

Ajax oli viime kauden sensaatiojoukkue Mestarien liigassa, mutta joukkue vaikuttaa potentiaaliselta yllättäjältä myös tällä kaudella. Vaikka seura joutui luopumaan kesän siirtoikkunassa avainpelaajistaan Frenkie de Jongista ja Matthijs de Ligtistä, on amsterdamilaisten meno edelleen vauhdikasta. Ajax johtaa myös Hollannin pääsarjaa Eredivisietä kymmenen ottelukierroksen jälkeen.

Chelsea-ikonin, seuran uuden päävalmentajan Frank Lampardin alkukausi on ollut yleisilmeeltään positiivinen. Hankalat ensimmäiset pelit olivat ymmärrettävästi totuttelua uusiin ympyröihin. Valioliigassa kärkikahinoihin nousu on kuitenkin hyvä suoritus, ottaen huomioon, että Chelsea operoi kesän ilman mahdollisuutta rekrytä pelaajia.

Chelsealla on tunkua sairastuvalla. Pitkäaikaispotilaita on useita, mutta merkittävin yksittäinen poissaolija on ehdottomasti N’Golo Kante. Ranskalaispelaaja kärsii nivusvammasta. Ajaxilla tilanne on huomattavasti parempi, sillä Erik ten Hag pääsee lyömään parhaan miehistönsä kentälle.

Summa summarum, kyseessä on kahden hyvävireisen joukkueen kamppailu. Peli tulee varmasti olemaan viihdyttävää, eikä tulos varmasti tule repeämään runsaslukuisesti suuntaan tai toiseen. Ajaxin erinomainen kotikerroin kannustaa kuitenkin hakemaan hollantilaisille kolmatta perättäistä voittoa Mestarien liigassa.

Pelivihje: Ajax (2.46 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Robert Lewandowski on ällistyttävässä vireessä – ohitti jo Ruud van Nistelrooyn

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here