Robert Earnshaw lopetti uransa

robearnshaw

Walesilainen Robert Earnshaw kertoi tänään ripustaneensa nappulakengät naulaan.

Walesin maajoukkueen entinen maalitykki Robert Earnshaw on tänään ilmoittanut lopettaneensa pitkän uransa. Sambiassa syntynyt Earnshaw päätti uransa 19:nnen kauden MLS:n Vancouver Whitecapsissa, joka jäi miehen viimeiseksi ammattilaisseuraksi.

Earnshaw on historiallinen pelaaja, sillä mies on ainoa jalkapalloilija maailmassa joka on tehnyt hattutempun niin Valioliigassa, Englannin mestaruussarjassa, Ykkös- ja Kakkosliigassa, Liigacupissa, FA Cupissa sekä virallisessa maaottelussa.

Walesilainen kertoi lopettamisen pelottaneen aina häntä.

– Olen aina pelännyt sitä hetkeä kun urani tulee päätökseen. Nyt ollaan siinä pisteessä ja olen surullinen, Earnshaw tilitti.

Pienikokoinen hyökkääjä valotti tulevaisuuden suunnitelmiaan Whitecapsin kotisivuilla.

– 579:n ottelun ja 236:n maalin jälkeen on aika kääntää seuraava sivu urallani. Haluan antaa takaisin jalkapallolle mitä olen urani aikana oppinut. Olen kiitollinen Whitecapsille, joka antoi alle 14-vuotiaiden joukkueen vastuulleni ja saan olla antamassa vinkkejä ykkösjoukkueen hyökkääjille, Earnshaw paljasti tulevasta roolistaan.

38-vuotias Earnshaw debytoi Walesin maajoukkueessa vuonna 2002 Saksaa vastaan. Mies iski heti ensimmäisessä ottelussan voittomaalin Millenium Stadiumin kotiyleisön riemuksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here