robearnshaw

Walesilainen Robert Earnshaw kertoi tänään ripustaneensa nappulakengät naulaan.

Walesin maajoukkueen entinen maalitykki Robert Earnshaw on tänään ilmoittanut lopettaneensa pitkän uransa. Sambiassa syntynyt Earnshaw päätti uransa 19:nnen kauden MLS:n Vancouver Whitecapsissa, joka jäi miehen viimeiseksi ammattilaisseuraksi.

Earnshaw on historiallinen pelaaja, sillä mies on ainoa jalkapalloilija maailmassa joka on tehnyt hattutempun niin Valioliigassa, Englannin mestaruussarjassa, Ykkös- ja Kakkosliigassa, Liigacupissa, FA Cupissa sekä virallisessa maaottelussa.

Walesilainen kertoi lopettamisen pelottaneen aina häntä.

– Olen aina pelännyt sitä hetkeä kun urani tulee päätökseen. Nyt ollaan siinä pisteessä ja olen surullinen, Earnshaw tilitti.

Pienikokoinen hyökkääjä valotti tulevaisuuden suunnitelmiaan Whitecapsin kotisivuilla.

– 579:n ottelun ja 236:n maalin jälkeen on aika kääntää seuraava sivu urallani. Haluan antaa takaisin jalkapallolle mitä olen urani aikana oppinut. Olen kiitollinen Whitecapsille, joka antoi alle 14-vuotiaiden joukkueen vastuulleni ja saan olla antamassa vinkkejä ykkösjoukkueen hyökkääjille, Earnshaw paljasti tulevasta roolistaan.

38-vuotias Earnshaw debytoi Walesin maajoukkueessa vuonna 2002 Saksaa vastaan. Mies iski heti ensimmäisessä ottelussan voittomaalin Millenium Stadiumin kotiyleisön riemuksi.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here