Puoliaika.com otteluennakko: HIFK – PK-35

Liigacup - otteluennakko

HIFK kohtaa tänään Veikkausliiga-nousijan, PK-35:n Liiga cupin ottelussa Talissa.

Avausottelunsa hävinnyt HIFK lähtee hiukan vahvemmalla miehistöllä otteluun. Pikkulinnut ovat laulaneet, että tänään nähdään HIFK:n kovin hankinta, Juho Mäkelä dominoimassa hyökkäyspäässä Pekka Sihvolan kanssa.

PK-35 pelasi puolestaan Interin kanssa 0-0 tasapelin, joten ei PK-35 ihan heittopussiksi Veikkausliigaan tullut. Shefki Kuqi saa miehistöstään paljon irti ja tänään HIFK:lla tulee olemaan täysi työ saada avauspisteet Liiga cupissa. Viime ottelussa PK-35:n lähtökohdat olivat hiukan heikommat sillä joukkue oli Kuqin sanojen mukaan treenannut vain puoli tuntia pallon kanssa. Tähän otteluun vantaalaiset ovat päässeet paremmin valmistautuneena.

HIFK:n leiristä on kuulunut hyviä uutisia, positiivisia uutisia, joukkueen hengestä ja uskommekin, että helsinkiläiset ottaa tänään voiton PK-35;stä. Vierailijoiden toinen ottelu tulee olemaan huomattavasti vauhdikkaampi ja haastavampi kuin ensimmäinen.

Toimitus suuntaa kohti Talia ja 19.00 alkavaa ottelua, sekä poimii Nordicbetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

HIFK @2.10

HIFK yli 1,5 maalia @1.95

 

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here