Riskialtis valinta triplaukseen Neman Grodnon myötä

Riskialtis valinta triplaukseen löytyy Valko-Venäjän futiskentiltä Neman Grodnon myötä, kun joukkue isännöi vaihtelevalla menestyksellä esiintynyttä Energetik-BGU:ta.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3.00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Smolevichi – Dinamo Minsk

Kello 18:00 Suomen aikaa potkaistaan käyntiin Vysshaya Ligan kuudes ottelukierros, kun Dinamo Minsk saapuu Smolevichin vieraaksi taistelemaan pisteistä. Vierasjoukkue Dinamo on kertoimissa ennakkosuosikki, vaikka se ei ole saanut pistettäkään kahdesta tämän kauden vierasmatsista. Lapulle isketään Dinamon alle 2.5 maalia pienen pienellä kertoimella.

Neman Grodno – Energetik-BGU

Suurempaa kalaa haetaan haaviin illan myöhäisemmästä kamppailusta Valko-Venäjän pääsarjassa. Neman Grodno toimii isäntänä Energetik-BGU:lle, jonka kontroversiaalit esitykset sarjassa pistävät mietityttämään. Vieraiden kausi alkoi nimittäin unelmallisesti kolmen ottelun voittoputkessa, jota on seurannut kaksi tappiota. Pisteitä on siis kasassa yhdeksän.

Neman on aloittanut kauden heikommin keräten viidestä matsista viisi pojoa. Näistä kotona on saavutettu neljä ja kauden ainoa voitto onkin tullut Neman Stadionilla jaetulla kärkisijalla olevasta Vitebskistä.

Peli-idea tähän peliin haetaan Nemanin ryhtiliikkeestä. Kotijoukkueen yli 1.5 maalin kertoimelle tarjotaan hurjaa kerrointa, jopa 2.81. Neman ei ole vieraissa tehnyt vielä maaliakaan, mutta kotona on verkko molemmissa peleissä heilunut. Lähdetään rohkeasti hakemaan kotijoukkueen yllätystä, vaikka se onkin vähämaalisuuden kanssa kamppaillut. Mikäli Energetikin heikko vire saa jatkoa, voi valinta näyttää hyvältä.

TRIPLAAMAAN!

Video: Johan Larsson painaa unelmamaalin yläriman ja tolpan kautta Allsvenskanissa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here