Riku Riski palaa TPS-paitaan 2+1-vuotisella sopimuksella

Miesten Ykkösen kauteen valmistautuva Turun Palloseura vahvistuu kovan tason paluumuuttajalla, kun laitahyökkääjä Riku Riski palaa TPS:ään 2+1-vuotisella sopimuksella.

33-vuotias Riku Riski aloitti aikoinaan ammattilaisuransa juuri TPS:ssä. Hän pelasi seurassa vuodet 2006–2010, jonka jälkeen tie vei ulkomaan kentille ja maajoukkueeseen. Viimeiset viisi vuotta Riski on edustanut Helsingin Jalkapalloklubia.

”Minulla on paljon hyviä muistoja Tepsistä. Arvostan sitä, mitä olen Tepsiltä pelaajana saanut. Täällä luotiin aikanaan se pohja ammattilaisuralleni. Kyllä se on aina mielessä ollut, että olisi hienoa vielä joskus palata Tepsiin”, Riski kommentoi TPS:n verkkosivuilla.

Riskillä on kokemusta Puolan, Ruotsin, Norjan ja Skotlannin pääsarjoista. Hän on pelannut 26 maaottelua ja viimeistellyt niissä neljä maalia.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen on Riskille tuttu valmentaja jo nuoruusvuosilta Tepsistä. Laurikainen toimi seurassa valmennuksen johtajana, kun Riski otti TPS:n akatemiapelaajana ensimmäisiä askeleitaan kohti jalkapalloammattilaisuutta.

”Jos puhutaan puhtaasti urheilullisesta puolesta, niin Rikun paluu merkitsee sitä, että saamme joukkueeseen kokeneen ja monipuolisen huippupelaajan, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla ja myös kärjessä.”

”Seuralle on totta kai iso juttu, että kunnioitettavan uran maailmalla ja maajoukkueessa tehnyt oma poika palaa kotiin. On hienoa saada Rikun kaltainen pelaaja ja persoona takaisin. Hän on viimeisen päälle hyvä joukkuepelaaja”, Laurikainen kertoo.

Lähde: TPS

Edellinen artikkeliKlassikkovideo: Guatemalalainen futsalpelaaja laukoo tukijalkamaalin rankkarista
Seuraava artikkeliJälleen sijoitusta Montpellierin matsiin

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän