Mestarien liigan hallitseva mestari Manchester City on ulkona, kun Real Madrid eteni pitkän kaavan mukaan välieriin.

Real Madrid kaatoi vieraskentällä Manchester Cityn rankkarikisan jälkeen Mestarien liigan välierien toisessa osaottelussa keskiviikkoiltana.

Avausosaottelu Madridissa päättyi viime viikolla 3–3-tasapeliin. Keskiviikkoillan ottelussa Real meni johtoon heti 12. minuutilla Rodrygon osumalla. Cityn Kevin De Bruyne kuitenkin tasoitti 76. minuutilla.

Jatkoajalla ei maaleja nähty, joten ratkaisua haettiin rankkarikisasta. Lopulta Realin saksalaistoppari Antonio Rüdiger laukoi ratkaisevan pilkun sisään, ja näin Real neljän parhaan joukkoon.

Keskiviikkoillan toisessa ottelussa Bayern München kaatoi Arsenalin Joshua Kimmichin maalilla 1-0 ja etenee välieriin.