PSG murjoi Barcelonan vieraissa ja etenee Mestarien liigan välieriin

Paris Saint-Germain ja Borussia Dortmund etenivät tiistai-iltana Mestarien liigan välieriin, kun molemmat ottivat ratkaisevat voitot.

PSG murjoi vieraskentällä Barcelonan numeroin 1-4 (1-1) Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa tiistai-iltana.

Kotijoukkue Barcelona meni johtoon heti 12. minuutilla Raphinhan maalilla, ja yhteismaalit olivat tässä vaiheessa 4-2 Barcalle. PSG:n Ousmane Dembélé teki kuitenkin 1–1-tasoitusmaalin avausjakson lopulla.

Toisella jaksolla PSG osui kolmesti, kun Vitinha viimeisteli kertaalleen ja supertähti Kylian Mbappe kahdesti. Barcelonan pääkoutsi Xavi ajettiin punaisella suihkuun pian Vitinhan tekemän 1–2-johtomaalin toisen jakson alussa.

Tiistai-illan toisessa ottelussa Borussia Dortmund kaatoi kotonaan Atletico Madridin numeroin 4-2 ja etenee välieriin yhteismaalein 5-4.