Manchester Unitedin hyökkääjä Marcus Rashford nousi sankariksi Liigacupin ottelussa keskiviikkoiltana Lontoossa.

ManU kaatoi vieraskentällä Chelsean numeroin 1-2 (0-1) Liigacupin 4. kierroksen ottelussa Lontoossa keskiviikkoiltana. Marcus Rashford teki vieraiden molemmat maalit.

Rashford vei ManU:n 0-1-johtoon 25. minuutilla rankkarista. Chelsean Michy Batshuayi tasoitti tunnin kohdilla, mutta Rashford ratkaisi matsin 73. minuutilla komealla vapaapotkumaalilla.

Keskiviikkoillan toisessa huippumatsissa Liverpool pudotti Arsenalin rankkarikisan jälkeen. Unitedia lukuunottamatta muut huippujoukkueet pelasivat pitkälti kakkosmiehistöillään.

Rashfordin voittomaali Chelsean verkkoon

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

— —
KATSO MYÖS: Video: Japanin divarissa nähtiin kaksi maalia yli puolesta kentästä parin minuutin sisään!