Getafen ja Granadan kohtaaminen tarjoaa futisviihdettä

Getafen ja Granadan kohtaaminen tarjoaa futisviihdettä torstai-iltaan, kun peli potkaistaan käyntiin Coliseum Alfonso Pérezillä kymmeneltä Suomen aikaa. Luottoa on siihen, ettei tätä matsia tarvitse tylsistyneenä katsoa.

Getafe on kertoimien puolesta rankattu ennakkosuosikiksi tähän vääntöön. Kerroinjakauma 1.92 – 3.20 – 5.08 on mielenkiintoinen ja myös Granadan mahdollisuuksia kolmeen pisteeseen on keskusteluissa uumoiltu. Eikä suotta, sillä sarjanousija on ollut alkukauden suurin yllättäjä La Ligassa.

Granada on sarjassa ”vaatimattomasti” kolmantena, edellään vain muuan FC Barcelona ja Real Madrid. Andalusialaiset ovat napsineet kauden kymmeneen sarjaotteluun komeat kuusi voittoa. Ainoat tappiot ovat tulleet nimenomaan Real Madridille sekä Sevillalle. Edelliskierroksella Granada voitti Real Betisin luvuin 1-0.

Eurooppa-liigassakin pelaava Getafe ei ole ollut viime kauden vertaisessa vireessä La Ligan puolella. Kymmeneen otteluun pisteitä on kertynyt 13, joka oikeuttaa sarjasijoituksen 13. Getafe on hävinnyt ainoastaan yhden La Ligan ottelun tällä kaudella kotonaan, syyskuun lopussa FC Barcelonaa vastaan. Edelliskierrokselta on alla vierastappio Sevillalle.

Pelivihjeessä haetaan molemmille joukkueille osumaa tästä matsista. Kohteen kerroin on hilattu todella korkealle, mihin en kuitenkaan itse näe kovinkaan painavaa syytä. Vaikka molempien joukkueiden puolustuspeli on kohtalaisen kunnossa, on myös Getafen kotipeleissä maaleja nähty lähes kolmea per ottelu. Granada ei ole jäänyt ilman vierasmaalia koko kaudella, joka myös kasvattaa luottoa kohteeseen.

Pelivihje: Molemmat joukkueet tekevät maalin (2.28 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän