Ranskalaislegenda Thierry Henry nimettiin AS Monacon päävalmentajaksi

Thierry Henry pyrkii kääntämään Ligue 1:n surkeasti aloittaneen AS Monacon kurssin ja palauttamaan menestyksen ruhtinaskuntaan.

Brasilialaisen Leonardo Jardimin johdolla kauden aloittanut Monaco on voittanut yhdeksästä pelaamastaan liigaottelusta vain yhden, jonka lisäksi tilille on kertynyt kolme tasapeliä ja viisi tappiota. Myös Mestarien liigassa joukkue on hävinnyt molemmat ottelunsa.

Hiljattain Rennesille kärsitty 1-2 kotitappio sysäsi monacolaiset Ligue 1:ssä jo karsijan paikalle, joka oli viimeinen niitti seurajohdolle, joka päätyi erottamaan Jardimin.

Tilalle palkattu Henry oli pelaajaurallaan yksi Euroopan pelätyimmistä maalinsylkijöistä, joka pelasi uransa tehokkaimmat vuodet lontoolaisen Arsenalin paidassa. Henry edusti komealla urallaan myös FC Barcelonaa, Juventusta, New York Red Bullsia sekä nimenomaan Monacoa, jossa mies vietti myös juniorivuotensa.

Päävalmentajan pesti on viimeiset kaksi vuotta Belgian maajoukkueen apuvalmentajana toimineelle Henrylle uran ensimmäinen.

Thierry Henry on yksi ranskalaisen jalkapallon suurimmista legendoista

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä

– – – – – – 

Lue myös: Huikeaa draamaa Tallinnassa – Teemu Pukki ratkaisi lisäajalla voiton Suomelle!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here