Kolmas kerta toden sanoo? – Antonio Cassano lopetti jälleen uransa

Italian takavuosien maalitykki Antonio Cassano ehti tuoreimman comebackinsa jälkeen edustaa uutta seuraansa vain viikon ajan. 

Cassano aloitti harjoittelun Serie C:ssä pelaavan Virtus Entellan kanssa vaivaiset seitsemän päivää sitten, mutta nyt ura tuntuu olevan lopullisesti paketissa.

– Jalkapallon pelaamiseen tarvitaan intohimoa ja lahjakkuutta, mutta ennen kaikkea päättäväisyyttä. Minulla on tällä hetkellä muita asioita etusijalla, Cassano kertoi italialaismedialle.

Ensimmäisen kerran tuliseluinen hyökkääjä lopetti uransa vuonna 2017, vain vajaa viikko Hellas Veronan kanssa solmitun sopimuksen jälkeen. Tuo kyseinen lopettamispäätös ei kuitenkaan kestänyt kauaa, vaan mies palasi veronalaisten riveihin vielä samana vuonna.

Uransa aikana muun muassa AS Romaa, Real Madridia, Sampdoriaa, Parmaa sekä molempia milanolaisjoukkueita (AC Milan ja Inter) edustanut Cassano tunnettiin maalintekotaitojensa lisäksi värikkäänä persoonana, jonka oikut ja riidat estivät miestä saavuttamasta täyttä potentiaaliaan.

Italian maajoukkueessa Cassano pelasi 39 ottelua, joissa hän viimeisteli kymmenen maalia.

Antonio Cassano tunnettiin ”Hulluna nerona”

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– – – – – 

Lue myös: Ranskalaislegenda Thierry Henry nimitettiin AS Monacon päävalmentajaksi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here