Ranska voitti Nations Leaguen – Kylian Mbappe nousi ratkaisijaksi

UEFA Nations League saatiin päätökseen sunnuntai-iltana Milanossa, Italiassa. Ranska nousi lopulta mestariksi.

Ranska kaatoi Espanjan numeroin 1-2 (0-0) Nations Leaguen finaalissa sunnuntai-iltana San Sirolla, Milanossa.

Espanja meni johtoon 64. minuutilla Mikel Oyarzabalin osumalla. Ranska ei kuitenkaan hätkähtänyt, sillä ainoastaan pari minuuttia myöhemmin Karim Benzema tasoitti Kylian Mbappen syötöstä.

Mbappe nousi ottelun ratkaisijaksi, kun mies viimeisteli 80. minuutilla 1-2-voittomaalin Theo Hernandezin syötöstä. Espanja painosti lopussa, mutta Ranska kesti ja pääsi juhlimaan pyttyä.

Välierissä Espanja kaatoi Italian numeroin 1-2 (0-2). Italia oli pelannut 37 maaottelua ilman tappiota, ja viimeisin tappio on syyskuulta 2018. Toisessa välierässä Ranska puolestaan voitti Belgian numeroin 2-3 (2-0). Italia voitti pronssiottelussa Belgian numeroin 2-1 (0-0).

— —
KATSO MYÖS: Video: Klubi 04:n Tommi Jäntti painoi ”ihan pikkuisen hienon” vaparimaalin Ykkösessä