Ranska juhlii maailmanmestaruutta – Kroatia kaatui finaalissa 4-2!

ranska juhlii mm-kultaa puoliaika

Hienot MM-kisat 2018 huipentuivat sunnuntaina alkuillalla Moskovassa, kun Ranska kaatoi Kroatian MM-finaalissa numeroin 4-2 (2-1)! Ranska juhlii tällä hetkellä maailmanmestaruutta!

Ranska siirtyi 1-0-johtoon 18. minuutin kohdilla, kun kroatialaishyökkääjä Mario Mandzukic liippasi pallon epäonnekkaasti omaan maaliin. Kyseessä oli historian ensimmäinen oma maali MM-finaalissa!

Kroatia ei lannistunut, vaan 29. minuutilla nähtiin tasoitus. Upeat kisat pelannut Ivan Perisic laukoi komean tykityksen oikeaan nurkkaan ja numerot olivat yhtäkkiä 1-1! Mutta Ranska meni uudelleen johtoon 38. minuutilla, kun Antoine Griezmann laukoi rankkarin sisään, 2-1. Rankkaria edeltävä tilanne tarkastettiin videolta, kun pallo oli osunut epäonnekkaasti Perisicin käteen.

Ranska juhlii kultaa

Tunnin kohdilla alkoi tapahtua, kun ensin Ranskan tähtipelaaja Paul Pogba laukoi lukemiksi 3-1. Vain muutamia minuutteja myöhemmin Kylian Mbappe lisäsi johtoa, 4-1! Mandzukic toi lisää toivoa Kroatialle kaventamalla heti perään numeroiksi 4-2. Maalivahti Hugo Llorisilta jättimoka.

Enempää maaleja ei finaalissa nähty ja näin Ranskalle voitto numeroin 4-2 ja maailmanmestaruus! MM-kulta on Ranskan historian toinen. Edellinen mestaruus tuli kesällä 1998.

Lauataina pelatussa pronssiottelussa Belgia kaatoi Englannin numeroin 2–0 (1-0) varsin siistissä ja hyvässä hengessä pelatussa ottelussa. Sijoitus oli Belgian historian paras MM-kisoissa, sillä maan edellinen ”kultainen sukupolvi” ylsi parhaimmillaan neljänneksi Meksikon kisoissa 1986.

MM-kisat ovat nyt taputeltu ja paluu arkeen on edessä. Ei tämä ole helppoa.

— —
LUE MYÖS: Suomi kaatoi Belgian 2-0 EM-karsinnoissa 2007 – siitä lähtivät maiden suunnat erilaisiin suuntiin

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here