Ranska – Belgia: Ranskan voitolla rahat takaisin 10-kertaisena!

ranska - belgia

Tiistai-illan huippuottelu Ranska – Belgia ratkaisee kumpi joukkueista pääsee sunnuntaina pelaamaan maailmanmestaruudesta. Jos Ranska voittaa Belgian joko varsinaisella peliajalla, jatkoajalla tai rankkareissa, Coolbetin uudet pelaajat voivat muuttaa 10 euron panostuksensa 105 euroksi!

Ranska suosikkina illan otteluun

Tänään klo 21.00 alkavassa MM-kisojen ensimmäisessä välierässä kohtaavat Ranska ja Belgia. Ranska lukeutui jo ennen kisoja suurimpien mestarisuosikkien joukkoon ja on marssinut odotetun vakuuttavasti kohti finaalia.

Belgialta monet ovat jo vuosien ajan odottanut lopullista läpimurtoa futismaailman huipulle ja nyt se on vihdoin nähty. Belgia oli erittäin vakuuttava alkulohkossa, mutta kahdessa edellisessä pelissä se on ajoittain ollut hätää kärsimässä – ensin Japanin ja sitten Brasilian kanssa. Saa nähdä kuinka belgialaiset selviävät naapurimaansa Ranskan käsittelyssä.

Coolbetin uusilla asiakkailla on nyt mahtava tilaisuus tehdä hyvät rahat hyppäämällä ennakkosuosikki Ranskan kelkkaan. Ohjeet seuraavassa:

Näin muutat 10 euron panoksen 105 euron pelikassaksi

  1. Rekisteröidy Coolbetille tästä linkistä ja tee tasan 10 euron talletus käyttämällä koodia FOOTBALL50
  2. Saat 10 euron talletuksesi lisäksi pelitilillesi 50 euroa uuden asiakkaan bonusrahaa, eli pääset lyömään vetoa 60 eurolla.
  3. Lyö koko 60 euroa vetoa Ranskan puolesta kohteeseen ”Etenee jatkoon”. Kohteen löydät Coolbetin vedonlyöntisivulta kohdasta Jalkapallon MM-kisat -> France-Belgium -> Etenee jatkoon.
  4. Kerroin Ranskan jatkoon etenemiselle on tällä hetkellä 1,75, joten jos Ranska menee jatkoon, olet muuttanut 10 euron sijoituksesi 105 euroksi.
  5. Voimassa vain asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta.
  6. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaan.

HUOM! Kertoimet voivat vaihdella. Kirjoitushetkellä ”Ranska etenee jatkoon” kerroin oli 1,75.

TÄÄLTÄ voit lukea lisää ensitalletusbonuksesta!

Lue myös: MM-kisojen ilmainen futisvisa, josta voi voittaa 10 € ilmaisvetoja otteluihin

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here