Pohjois-Amerikan pääsarja MLS:ssä nähtiin viikonloppuna todella dramaattinen ratkaisu ottelun lisäajalla.

Club de Foot Montrealin ja New York Red Bullsin välinen ottelu viime viikonloppuna MLS:ssä hakee loppuratkaisultaan vertaistaan.

Ottelua oli pelattu jo reilusti 90 minuutin jälkeistä lisäaikaa, kunnes kotijoukkue Montrealille tuomittiin rangaistuspotku. Tilanne oli siinä vaiheessa tasan 1–1.

New Yorkin maalivahti Carlos Miguel torjui yrityksen. Ottelun tuomaristo kuitenkin totesi hänen lähteneen liian aikaisin vastaan. Siispä rankkari uusittiin.

Miguel torjui myös Montrealin toisen yrityksen, mutta jälleen tuomaristo totesi hänen lähteneen vastaantuloon turhan aikaisin.

Kolmatta kertaa Montrealin Victor Wanyama ei enää epäonnistunut, vaan upotti voittomaaliksi jääneen osuman pelikellon ollessa jo kahdeksan minuuttia lisäajan puolella.

Rankkaridraamaa MLS:ssä

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

KATSO MYÖS: Video: Galatasarayn Marcao sekosi kesken ottelun – kävi joukkuekaverinsa kimppuun