Bundesliigassa saatiin jo avauskierroksella todistaa kaunista saksariosumaa. Siitä vastasi laitapuolustaja Ramy Bensebaini.

Kauden ensimmäistä saksarimaalia ei tarvinnut kauaa odotella Saksan Bundesliigassa. Sellainen nähtiin Mönchengladbachin niistäessä pisteet Bochumilta lukemin 3–1.

Vierailija Bochum sai otteluun katastrofaalisen alun, kun Stefan Posch sähläsi itsensä ulos kahdella keltaisella kortilla jo ensimmäisen 19 minuutin aikana. Siitä huolimatta Bochum siirtyi vajaamiehisenä ottelussa 0–1-johtoon 25. minuutilla.

Mönchengladbachin tasoitus tuli ensimmäisen puoliajan lopussa. Tasoitusmaali oli laitapuolustaja Ramy Bensebainin huima taidonnäyte. Kulmapotkun jälkitilanteessa pallo pomppi maalin edessä päivystäneelle Bensebainille, joka taituroi kylmänviileästi pelivälineen saksarilla maaliin.

Toisella puoliajalla Mönchengladbach onnistui hyödyntämään miesylivoimaansa vielä kahdesti. Maaleista vastasivat Marcus Thuram ja Nico Elvedi.