Raidat vaihtuvat ruutuihin – Barcelona julkaisi uuden peliasunsa

Mestarien liiga

Raidat vaihtuvat ruutuihin, kun espanjalaisjätti Barcelona astelee ensimmäistä kertaa kentälle kaudella 2019-2020. 

Barcelona julkaisi uuden kotipelipaitansa virallisella Twitter-tilillään eilen maanantaina. Normaalisti lähinnä vieraspaitojensa värien kanssa kikkaileva seura on tällä kertaa räjäyttänyt myös kotiotteluissaan käyttämänsä pelipaidan konseptin täysin uusiksi. Espanjalaisaviisi Marcan mukaan kyseessä on nimittäin ensimmäinen kerta Barcelonan pitkässä historiassa, kun edustusjoukkueen paidassa ei nähdä raitakuviointia.

Kuten mikä tahansa muukin uusi peliasu, on myös Barcelonan ja Niken tuorein luomus aiheuttanut humoristisia vertauksia sosiaalisen median syövereissä. Paitaa on ehditty vertaamaan jo muun muassa Rubikin kuutioon sekä Kroatian maajoukkueen peliasuun. Osa kannattajista sen sijaan on suhtautunut uudistukseen jopa vihaisesti.

– Tämä ei todellakaan ole hauskaa. Poistakaa tämä välittömästi, tai asianajajani on yhteydessä teihin, käyttäjänimi LilKop69 twiittasi.

– Te todella teette tästä seurasta meemin, Khumo CR säesti.

Osa Twitter-käyttäjistä antoi uudelle paidalle varovaisen hyväksynnän ja jotkut jopa kehuivat seuraa rohkeudesta, jota kuvioinnin muuttaminen eittämättä on. Samoilla linjoilla on myös Barcelonan kapteenina toimiva toppari Gerard Piqué.

– Paita saattaa olla erilainen kuin yleensä, mutta se on sataprosenttisesti barcelonalainen. Ja parasta peliasussamme on se, että sen muotoilu edustaa sitä sidettä, joka tällä seuralla on kannattajiinsa ja niihin ihmisiin, jotka vievät kaupunkiamme eteenpäin, Pique hehkutti.

Itse ruutukuvion oletetaan pohjautuvan Barcelonan Eixamplen alueeseen sekä Antoni Gaudín arkkitehtuuriin. Eixample on tunnettu sen kulmikkuudesta ja ainoastaan neliön muotoisia kortteleista sisältävästä ruutukaavastaan. Gaudi puolestaan suunnitteli muun muassa ikuisena työmaana pidetyn Sagrada Família -kirkon sekä Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvan Güellin puiston.

Raidat vaihtuvat ruutuihin

https://twitter.com/goal/status/1135609964259676161?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1135609964259676161&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.laliiga.com%2Faihe%2Fbarcelona%2F2019-06%2Fbarcelona-julkisti-uuden-sirpaleisen-kotiasunsa-lahjakkuus-monissa-muodoissa%2F

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

– – – – – – – – – –

Katso myös: Mestarien liigan tähdistö julkaistu – mukana kuusi Liverpoolin pelaajaa

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here