Haka ei anna Ekenäsille saumaa

Haka on pelannut erinomaisen alkukauden ja on ansaitusti Ykkösen piikkipaikalla. Tiistain ratoksi vieraita Tehtaan kentälle saapuu Tammisaaresta. Vastaan asettuu EIF jolle tiedossa ei ole helppo ilta. Haka on voittanut kaikki kolme kotiotteluaan.

Teemu Tainion valmentama Valkeakosken Haka on ollut huippuvireinen ja kuudesta pelatusta ottelusta on saldona viisi voittoa ja tasapeli. Tasapelikin tuli vieraissa AC Oulua vastaan, joka on takuulla yksi vaikeimpia paikkoja pelata vierasottelu. Kolmeen kotiotteluun Valkeakosken ylpeys on tehnyt mielettömät 13 maalia. Se on enemmän kuin suurin osa Ykkösen joukkueista yhteensä. Tarkkailun alle kannattaa ottaa Hakan riveistä Salomo Ojala, Anton Popovitch & Jean Nganbe Nganbe. Kyseinen kolmikko on aiheuttanut aikamoista vaaraa vastustajien puolustukselle.

Ekenäs Idrotssförening eli tuttavallisemmin EIF on aloittanut Ykkösen vaihtelevalla menestyksellä. Ensimmäistä voittoa saatiin odotella viiden ottleun verran, mutta silloin maalihanat todella aukesivat ja MyPan verkkoon upposi seitsemän maalia. Viime kausi tammisaarelaisilla meni yli odotusten. Viime kierrokselta on alla 2-1 voitto AC Kajaanista.

Pelivalinta kohteesta puoliaika/lopputulos: Haka/Haka (2.00 @Coolbet)

Valittu kohde olisi tullut kirkkaasti maaliin kahdessa edellisessä Hakan kotiottelussa. EIF on hävinnyt molemmat pelatut vierasottelunsa, eikä tänään ole uskoa vihreiden mahdollisuuksiin. Jos ennusmerkit pitävät vähääkään paikkansa, kotijoukkue jyrää voittoon. Luottoa on siihen, että maalinteko alkaa hyvissä ajoin.

LYÖ VETOA!

Lue myös: Dortmundin superjunnu pyssytti käsittämättömän maaliennätyksen

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here