Video: Puolustaja teloo jalkansa – hyökkääjä jättää käyttämättä avopaikan

Lähes päivälleen kolme vuotta sitten Turkin aladivarissa nähtiin upeaa Fair play -henkeä, kun hyökkääjä jättää käyttämättä avopaikan, sillä samaan aikaan häntä vastaan puolustanut pelaaja loukkaa jalkansa.

Turkin viidenneksi korkeimman sarjatason ottelussa kohtasivat Kestelspor ja Yatangspor alkuvuodesta 2020. Tilanteessa mahtavaa Fair Play -henkeä osoittanut sankari oli Ketelsporin Mehmet Kücükdurmus. 

Hän oli etenemässä läpiajoon ja kohti loistavaa maalipaikkaa, ja samalla puolittain väliin ehtinyt puolustaja alkoi nilkuttaa satutettuaan jalkansa. Loukkaantumisen havaittuaan Kücükdurmus ei pelannut tilannetta loppuun saakka, vaan siirsi pallon sivurajasta yli. Tilanteen jälkeen Kücükdurmus sai ansaitut aplodit yleisöltä sekä kiitokset Yatangsporin pelaajilta.

”En odota saavani mitään palkintoa reilusta pelistä tai mistään. Ihmisten sydänten voittaminen on paljon tärkeämpää minulle”, Kücükdurmus kertoi Goalin haastattelussa.

”Minulla oli itselläni vastaava loukkaantuminen, enkä pystynyt pelaamaan seitsemään kuukauteen. Muistot niistä päivistä välähtivät mieleeni, kun näin hänen linkuttavan. Olisin voinut tehdä maalin, mutta omatuntoni ei antanut minun tehdä niin.”

Hyökkääjä jättää avopaikan käyttämättä

Jos video ei aukea, voit katsoa sen TÄSTÄ.
Edellinen artikkeliVideo: Kapteeni Kylian Mbappe painoi viisi maalia Ranskan Cupissa
Seuraava artikkeliSuomen Liigacupissa viiden ottelun viikonloppu

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän