Puoliaika.com otteluennakko: Watford – Crystal Palace

Valioliiga otteluennakko

18:00, 27.9.

Vicarage Road

 

Tasapisteissä Valioliigassa majailevat Watford ja Crystal Palace kohtaavat Vicarage Roadilla

>>>NORDICBETIN KERTOIMET OTTELUUN<<<

Valioliigassa keskikastin sijoilla olevat Watford ja Crystal Palace iskevät yhteen päivän ainoassa Valioliigaottelussa. Erinomaisesti vieraissa pelannut Palace lähtee jatkamaan hyviä otteitaan reissupelissä sarjanousijaa vastaan.

Quique Sanchez Floresin Watfordilla on ollut rautainen puolustussapluuna tämän kauden kotiotteluissaan. Watford ei ole päästänyt vielä maaliakaan Vicarage Roadilla ja pisteitä se on hankkinut kotona mukavat 5.

Sanchez Floresin miehistön yksi suurimmista onnistujista on ollut alkukauden sensaatio, Odion Ighalo. Liukkaalla Ighalolla on 20 tehtyä maalia 24:ssä Valioliiga ja Championship -ottelussa vuoden 2015 aikana. Saldo on kovempi kuin yhdelläkään muulla pelaajalla Englannissa.

Jos Watfordin kotisaldo on ollut vakuuttava, niin samaa voi sanoa Crystal Palacen vieraskunnosta. Palatsi on voittanut 8/11 viimeisestä vieraspelistä liigassa. Edellisessä vieraspelissään Alan Pardewin miehistö joutui taipumaan Tottenhamin vieraana, mutta Selhurst Parkin ylpeys pyrkii todistamaan sen olleen vain työtapaturma.

Puoliaika.comin toimitus odottaa ottelusta viihdyttävää ja kovatempoista ottelua, jossa molemmilla on mainio mahdollisuus napata kolme tärkeää sarjapistettä. Palace on laadukkaamman materiaalinsa takia hienoinen ennakkosuosikki.

Poimimme NordicBetin listalta pari mielenkiintoista pelikohdetta:

  • Watford – Crystal Palace X @3.40
  • Yli 2.5 maalia @2.15
  • Odion Ighalo tekee maalin @2.75
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here