Puoliaika.com otteluennakko: Torino – AC Milan

Serie A otteluennakot

17.10. 21:45

Stadio Olimpico, Torino

 

Pelillistä identiteettiään etsivä AC Milan matkustaa Torinon vieraaksi Stadio Olimpicolle

Serie A:ssa pelataan lauantai-iltana mielenkiintoinen ottelu Torinon ja AC Milanin välillä.

Vierailevan Milanin alkukausi on sujunut ailahtelevasti. Seitsemästä sarjapelistään i Rossoneri on voittanut vaatimattomasti vasta kolme. Edellisiltä kahdelta sarjakierrokselta seura ei ole pystynyt varmistamaan pistettäkään.

Syyskuun lopussa Genoa oli kotonaan parempi lukemin 1-0. Sitä seurasi täydellinen mahalasku viimeisimmässä liigaottelussa Napolia vastaan. Ottelu oli Sinisa Mihajlovicin joukoilta surkuhupaisan huono. Napoli haki illan päätteeksi massiivisen 4-0 vierasvoiton Milanosta.

Milanolaiset ovat tällä hetkellä sarjassa sijalla 11. Kotijoukkue il Toro on puolestaan pelannut huomattavasti Milania vahvemman alkukauden. Torinolaiset ovat sarjan vitospaikalla 13 pisteellään. Neljän voiton siivittämänä torinolaisseura tähystää jo kohti Eurokenttiä.

Torinon pelaaminen on hyvässä kuosissa ja tuttu 3-5-2 -pelijärjestelmä toimii. Jo kahdeksattatoista seuraansa valmentava Giampiero Ventura on saanut revittyä pelaajistostaan tehoja irti.

Torinon kärjessä häärivä Fabio Quagliarella on iskenyt mukavat 4 maalia ja johtaa seuran maalintekijätilastoa. Keskikentällä vakuuttanut 23-vuotias Daniele Baselli on osunut jo kolmesti. Alakerrassa joukkoja ruoskii jykevä Kamil Gilk, joka on ahkeroinut sarjassa täydet minuutit, kuten keskikentän Basellikin.

Puoliaika.comin toimitus on tällä hetkellä paikan päällä Torinossa ja paikallisten jalkapalloihmisten puheesta kumpuaa vahva luottamus kotijoukkueeseen.

Poimimme NordicBetin listalta pari pelikohdetta:

  • Torino @2.30
  • Ottelun maalimäärä: yli 2.5 maalia @2.15
  • Lopputulos: 2-1 @7.25
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here