Puoliaika.com otteluennakko: Tanska – Puola

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Tanska tarvitsee kipeästi pisteitä, kun lohkon kärkisijaa pitävä Puola matkustaa heidän vieraakseen.

Tanska ja Puola ovat molemmat pelanneet erinomaista jalkapalloa. 10 viimeisestä ottelusta Tanskalla on takana kaksi tappiota (Montenegro ja Puola), ja Puolalla puolestaan vain yksi tappio rangaistuspotkukilpailun jälkeen Portugalille viime kesän EM-kisojen puolivälierässä.

Puola on kuitenkin laadultaan huomattavasti parempi juokkue ja hyökkääjä Robert Lewandowski aiheuttaa murheita jokaisen joukkueen puolustukselle. Hän on tehnyt karsinnoissa jo 11 maalia ja lisää voidaan odottaa. Viimeisessä kohtaamisessa Lewandowski laukoi kolmesti pallon Tanskan verkoon, Puolan voittaessa 3-2. Voitanee siis tänäänkin odottaa vauhdikasta ja tapahtumarikasta peliä.

Tanskan pelinrakentelu nojaa hieman liikaa Cristian Eriksenin vastuulla, joten jos Puola saa hänet nollattua, on Tanska heikossa asemassa.

Odotamme Puolan voittavan tämän ottelun ja NordicBet tarjoaakin tähän oivaa kerrointa pelattavaksemme. Odotamme myös, että näemme tänään maaleja. Poimimmekin näistä syistä seuraavat kohteet lapulle NordicBetin listalta:

  • Puola @2.95
  • Yli 2,5 @1.99
  • Puola yli 1,5 maalia @2.60
  • Lewandowski maali 2.05

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Katso otteluita livenä NordicBetin sivuilta: https://www.nordicbet.com/fi/livebet

1 kommentti

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here