Puoliaika.com otteluennakko: Suomi – Islanti

Palloliitto logo

Jalkapallon otteluennakot Puoliaika.comissa

Suomi saa tänään vastaansa todella kovan vastustajan, kun Islanti koittaa varmistella jatkopaikkaansa Suomen kustannuksella. Ottelu pelataan Tampereen Ratinalla klo 19.00 alkaen.

Viime kohtaamisessa Huuhkajat olivat ottaa hieman yllättäen voiton, mutta Islanti nousi lisäajan turvin tasoihin ja hieman kyseenalaisella maalilla ohi 3-2 voittoon. Tänään on mielenkiintoista nähdä, että onnistuuko Suomi taktiikassaan yhtä hyvin Ratinalla, kuin Islannissakin.

Suomen formi on surullista katsottavaa. 10 pelistä vain yksi voitto harjoitusottelussa Marokkoa vastaan, kun taas Islanti on samassa ajassa ottanut seitsemän voittoa. Tappiot ovat tulleet koville futismaille, kuten Meksiko, Chile ja Kroatia.

Suomi lähtee otteluun selkeänä altavastaajana, mutta yllätyksen mahdollisuus piilee aina. Suomelta tosin puuttuu loukkaantumisesta kärsviä Joel Pohjanpalo. Huuhkajat lähtevät varmasti pelaamaan fyysistä peliä, joka saattaa näkyä korttitilastoissa.

Alexander Ring johtaa taklaustilastoa MLS:ssä, joten hänen romuluinen pelityylinsä saattaa kostautua keltaisen kortin merkeissä tänään.

Odotamme mielenkiinnolla illan ottelua ja poimimme seuraavat kohteet Nordicbetin listalta:

  • Yli 2,5 maalia @2.37
  • Yli 4,5 korttia @2.05
  • Ring keltainen kortit @5.00

Kokeilemme myös mielenkiinnolla illan #LoveTheBet-kohdetta:

Lauri Markkanen tekee enemmän pisteitä kuin Eero Markkanen saa peliminuutteja (Eero Markkasen tulee aloittaa vaihtopenkiltä)

Kyllä @1.85

Ei @1.87

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!

Katso otteluita livenä NordicBetin sivuilta: https://www.nordicbet.com/fi/livebet

7 Kommentit

  1. Supertylsä alibipeli kunnes 88. minuutilla Suomelle kulma, josta Arkikari survoo pallon sisään. Maalin jälkeisestä avauspotkusta Gylfi vetää suoraa putken kautta yläliiteriin ja kotiin saa ajella herkullisen tasapelipisteen kanssa. Vamos.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here