Puoliaika.com otteluennakko: Swansea – Stoke

Valioliiga otteluennakko

19.10. 22:00

Liberty Stadium, Swansea

TSEKKAA TÄMÄ:

 

Vain piste erottaa Swansean ja Stoken sarjataulukossa ennen illan ottelua

Kauteen vitosvaihteella startannut Swansea on hyytynyt pahasti syys-lokakuu -akselilla. Garry Monkin luotsaamat Joutsenet on taivaltanut neljä viimeistä Valioliigaottelua ilman voittoja. Edellinen täysi pistepotti on niinkin kaukaa, kuin elokuisesta kotiottelusta Manchester Unitedia vastaan.

Stoke puolestaan on piristynyt hitaan alkunsa jälkeen. Kaksi voittoa ja yksi tasapeli kolmesta viimeisestä liigaottelusta on nostanut Pottersin Valioliigan keskikastiin.

Swansean ja Stoken välillä sarjataulukossa on vain yksi piste, joten kyseessä on tärkeä vääntö. Valioliigassa aletaan lähestyä kymmenettä sarjakierrosta. Tämän virstanpylvään jälkeen seurojen voimasuhteet alkavat perinteisesti selkiytyä. Kukaan ei halua ajautua kohti sarjan pohjasijoja ja vääjäämättä mukaan putoamistaisteluun.

Swansean ratkaisupelaaja Andre Ayew on mukana joukkueen kokoonpanossa siitä huolimatta, että missasi Ghanan maaottelun polvivamman takia.

Stoke senegalilainen kärki Mame Biram Diouf on henkilökohtaisten syiden takia sivussa. Dioufin äiti kuoli juuri hiljattain.

Puoliaika.comin toimitus odottaa illan ottelusta tasaista vääntöä, jossa etu on kotijoukkueella.

Poimimme pari kohdetta NordicBetin listalta:

  • Yli 2.5 maalia @2.10
  • Swansea @1.95
  • Puoliaika/lopputulos @4.80
Edellinen artikkeliRoPS teki jatkosopimuksen keskikenttäpelaajan kanssa
Seuraava artikkeliVideo: Maradona juhli Argentiinan rugbymaajoukkueen voittoa pukukopissa pelaajien kanssa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän