Puoliaika.com otteluennakko: Suomi – Kosovo

Suomi kohtaa tänään Kosovon Turussa pelattavassa ottelussa. Tämä on Kosovon ensimmäinen virallinen karsintaottelu.

Suomella on todella vaikea lohko edessä, eikä mitään ottelua ole valmiiksi pedattu Suomen voitolle. Vaikka buukkerit antavat Suomelle alle kahden ja Kosovolle yli viiden kerrointa, ei ottelu alkuasetelmiltaan ole niin selkeä kuin kertoimet antavat olettaa.

Kosovon joukkuetta ei voi aliarvioida, sillä näyttöhaluja pelaajilla on varmasti ja se tulee näkymään illan ottelussa. Kosovolla on tasainen joukkue joista lähes kaikki pelaajat pelaavat Euroopan kovissa sarjoissa. Pieniä ongelmia Kosovolla kuitenkin on. Joukkue ei ole pelannut pelaavan ryhmän kanssa yhdessä yhtään peliä, eikä harjoituksiakaan ole tullut paljoa. Valmentaja Albert Bunjaki sanoi, että puolustus ei pelaa niinkuin pitäisi, sillä jokainen puolustaja haluaisi olla kuten Ronaldo tai Messi ja tehdä maaleja.

Suomen ongelmaksi on viime peleissä koitunut maalinteko. Vaikka Huuhkajien pelaajista Roman Eremenko, Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo ovat päässeet maalien makuun, on heidän menestys maajoukkueessa ollut seurajoukkuetta huonompaa. Joskin Pohjanpalo oli vastuuta saadessaan vaarallinen viime karsintojen viimeisissä otteluissa. Tänään kuitenkin uskomme, että laiva kääntyy ja Suomi tulee tekemään ainakin yhden maalin. Aikaisemmat vastustajat ovat olleet astetta kovempia, sillä vastassa on ollut muunmuassa Saksa, Italia ja Belgia.

Illan ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen, sillä jopa 200 henkilöä oli seuraamassa Kosovon harjoituksia. Ottelussa varmasti kuullaan Kosovo-taustaisten fanien mahtavaa kannustusta ja se heijastuu myös pelaajiin. Kosovon maajoukkueessa pelaaminen on heille kunnia-asia ja se tulee näkymään pelissä.

Uskomme, että tänään nähdään maaleja johtuen Kosovon nälkäisten pelaajien nousuista, sekä Suomen kuumien pelaajien johdosta. YLE2 näyttää ottelun suorana.

Tässä on poimittuja Coolbetin kertoimia otteluun:

Suomi @1.79

Tasapeli @3.30

Kosovo 5.90

Puoliaika/lopputulos X/1 @4.50

Yli 2,5 maalia @2.21

Teemu Pukki maali @3.30

Korttien määrä yli 4,5 @2.10

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here