Bale kommentoi Pogban ennätyksellistä siirtosummaa: ”Ei voisi vähempää kiinnostaa”

Video: Gareth Balen maalit ja syötöt kuluvalta kaudeltaWalesin jalkapallomaajoukkueen tähti Gareth Bale siirtyi vuonna 2013 Tottenhamista Real Madridiin 101 miljoonan euron siirtosummalla, joka oli tuolloin uusi siirtoennätys.

Ranskalaiskeskikenttäpelaaja Paul Pogba siirtyi elokuussa Juventuksesta Manchester Unitediin huikealla 105 miljoonan euron siirtosummalla. Maailman kalleimman pelaajan titteli on nyt siis Pogban nimissä, mutta se ei Balea tunnu haittaavan.

– En ole harmistunut eikä minua voisi vähempää kiinnostaa. Yksikään pelaaja ei ole kuittaillut minulle siitä, Bale sanoo Goal.com sivustolla.

27-vuotias Bale on sen sijaan keskittynyt siihen, mitä hän voi tehdä kentällä.

Mestarien liigan finaali pelataan tulevalla kaudella Cardiffissa, joka on Balen kotikaupunki. Hallitseva Mestarien liigan voittaja Real Madrid kaatoi viime kauden finaalissa paikallisvastustaja Atletico Madridin rangaistuspotkukilpailun jälkeen ja voitto oli Realille seurahistorian 11. kyseisessä kilpailussa.

– Olisi mahtavaa päästä sinne. Tavoitteenani on voittaa mahdollisimman monta palkintoa ja mahdollisimman monta kertaa Mestarien liiga. Se on tavoitteeni myös tällä kaudella, Bale sanoo.

Bale on kerran aikaisemmin esiintynyt Real Madridin paidassa yli 30 000 katsojan edessä Cardiff City Stadiumilla, kun Real Madrid ja Sevilla kohtasivat UEFA:n Super Cupin finaalissa vuonna 2014. Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan voittajien välisen ottelun voitti Real Madrid lukemin 2-0.

– Se oli uskomaton kokemus, kun ystäväni ja perheeni olivat paikalla. Olemme erittäin motivoituneita ja yritämme tehdä historiaa Cardiffissa. Nämä ovat jännittäviä aikoja meille ja ja me kaikki odotamme sitä (Mestarien liigan finaalia), Bale kertoo.

Yksikään seura ei ole vielä pystynyt voittamaan Mestarien liigaa kahdesti peräkkäin sen nykyisessä muodossa. Balen mukaan se on Zinedine Zidanen luotsaaman joukkueen tavoite tällä kaudella.

– Haluamme olla ensimmäinen seura, joka voittaa Mestarien liigan kahdesti peräkkäin. Tiedämme, että meillä on mahdollisuus tehdä historiaa ja teemme kaikkemme sen eteen, Bale sanoi.

Mestarien liiga käynnistyy tiistaina 13.9, jolloin pelataan kahdeksan ottelua. Real Madrid kohtaa keskiviikkona 14.9. kotikentällään Sporting Lissabonin.

UEFA Champions League logo

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here