Puoliaika.com otteluennakko: Stoke – Chelsea

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Otteluennakko

Sarjataulukon kärjessä oleva Chelsea kohtaa tänään yllätysvalmiin Stoken Britannia Stadiumilla. Ottaako Chelsea tästä helpot kolme pistettä?

Chelsea on pelannut todella hyvin koko kauden ja onkin lähtenyt 10 pisteen karkumatkalle takaa tulevista joukkueista. Stoke puolestaan on sijalla 9 ja Eurooppaliigan paikat ovat peräti 14 pisteen päässä, joten Stoke taistelee tällä kaudella vain kunniasta.

Stoke on voittanut 14 kotiottelusta kuusi ja hävinnyt vain kolmesti. Chelsea on puolestaan samassa määrässä voittanut vieraissa yhdeksän kertaa ja hävinnyt vain kahdesti. Tämä tuskin tulee olemaan Chelsealle helppo ottelu, joten Antiono Conten miehistö joutuu antamaan kaikkensa kolmen pisteen eteen.

Chelsealta puuttuu todennäköisesti vain Victor Moses ja Stokelta sivussa on varmasti Glen Johnson, kun Mame Biram Dioufin pelikunto selviää lähempänä peliä. Stoke lähtee otteluun 0-0 vierastasapeli Manchester Cityn vieraana taskussaan, kun taas Chelsea voitti Manchester Unitedn 1-0 viime ottelussa. Stoke on tänäänkin yllätysvalmis joukkue.

Ottelusta tulee todennäköisesti tasainen, Chelsean hallitessa palloa enemmän, kun taas Stoke luottaa keskityksiin ja koittaa hakea Peter Crouchin päätä. Poimimme seuraavat kohteet otteluun Betssonin listalta:

Yli 2,5 maalia @2.06

Molemmat tekee maalin ja Chelsea voittaa @3.70

Kortteja AH 4 @1.95