Puoliaika.com otteluennakko: Stoke – Arsenal

Valioliiga otteluennakko

17/1/16 – 18:15

@Britannia Stadium, Stoke-on-Trent

Arsenal vierailee Stoken Britannia Stadiumilla sunnuntain toisessa Valioliigakamppailussa.

Arsenal lähtee Stoken vierailulle Valioliigan kolmospaikalta. Tykkimiehet siirtyisivät voitolla sarjakärkeen, jolloin se ohittaisi Manchester Cityn ja Leicesterin. Vieraskamppailut Britannialla ovat yleensä olleet hankalia Arsène Wengerin miehistölle, joten pomminvarmaa vierasvoittoa ei Gunnersille uskalla povata.

Stoke on puolestaan sarjassa sijalla seitsemän ja pisteitä Pottersilla on 32. Sarjassa vuoronperään voittoja ja tappiota kokenut Stoke on parhaimmillaan erittäin vaikea vastustaja. Ehkä kovin voimannäyttö Stokelta oli joulukuinen 4-3 vierasvoitto Evertonista. Ottelussa Stoke tuli ohi aivan viime hetkillä, vaikka pitkään näytti siltä, että Mark Hughesin miehistö kärsii tappion.

Stoken loukkaantumislistalla on muutama avainpelaaja. Elintärkeä Xherdan Shaqiri on kysymysmerkkinä takareisivammansa takia. Monipuolinen Geoff Cameron ja keskuspuolustaja Marc Muniesa missaavat todennäköisesti iltapäivän kamppailun.

Arsenalin ykköstähti Alexis Sánchez on palailemassa pelikuntoon, mutta Wenger todennäköisesti lepuuttaa tähtipelaajaansa vielä Stoke-vierailussa. Keskikentän hiekkapaperiosaston Francis Coquelin jatkaa myös loukkaantuneiden kirjoissa. Wengerillä on murheenaan myös pitkä liuta muita pitkäaikaispotilaita.

Ottelusta tulee todennäköisesti melko fyysinen vääntö, sillä Hughesin joukkueet ovat vuosien varrella useasti kovistelleet Wengerin joukkueita jopa hieman rumemmilla otteilla.

Arsenalin materiaaliedun takia vierailija on ottelun suosikki, mutta tässä kamppailussa aivan kaikki on mahdollista.

Poimimme muutaman kohteen NordicBetin listalta:

  • Yli 2.5 maalia @2.00
  • Vierasjoukkue maalien lukumäärä: yli 1.5 @2.00
  • Puoliaika/lopputulos: 1/2 @28.00

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here