Katso Real Madridin ja Barcelonan murskavoittojen koosteet

Real Madrid – Gijon

Real Madrid aloitti oman pelisä todella vauhdikkaasti, sillä vain 12 minuutin pelin  jälkeen koko hyökkäystrio Ronaldo-Bale-Benzema oli iskenyt pallon maaliin.

Ronaldo, sekä Benzema tekivät vielä samalla puoliajalla toiset maalit ja Real Madrid voitti ottelun 5-1.

Katso 5-1 voiton kooste videosta.

Barcelona – Athletic Bilbao

Bilbaon ottelu alkoi todella surullisesti sillä vain muutaman peliminuutin jälkeen heidän maalivahti kaatoi Luis Suarezin boksissa ja sai tästä punaisen kortin. Tilanteesta seurasi myös rangaistuspotku, minkä Lionel Messi laittoi sisään.

Ottelun paras pelaaja oli ehdottomasti Suarez, sillä hyökkääjä teki hattutempun toisella puoliajalla. Muita maalintekijöitä olivat Neymar ja Ivan Rakitic.

Katso 6-0 voiton kooste videosta.