Puoliaika.com otteluennakko: Stoke – Arsenal

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Puoliaika - otteluennakko, jalkapallo

Valioliigan mestaruus on jo taputeltu, mutta panosta riittää aina viimeisille kierroksille asti. Arsenal koittaa Stoken kustannuksella raapia tiensä vähintään tutulle neljännelle sijalle.

Arsenal on tällä hetkellä viidennellä sijalla kolme pistettä Manchester Cityä ja yhden pisteen Liverpoolia jäljessä. Stoke puolestaan pelaa vain kunniasta, sillä se on turvassa pudotukselta ja liian kaukana Eurooppaan oikeuttavista paikoista.

Stoke ei ole koskaan helppo voitettava kotonaan ja ovatkin hävinneet vain viidesti tällä kaudella kotonaan. Arsenalin vierassaldo ei ole mitenkään kovin erikoinen. Tykkimiehet ovat hävinneet peräti seitsemän kertaa tällä kaudella vieraissa., joten ottelusta tulee todennäköisesti todella tasainen, kun ei kummallakaan ole merkittäviä poissaoloja.

Vaikka pelistä voidaan ennakoida tasaista uskomme silti, että Arsenal kaivaa tästä tarvittavat kolme pistettä, juurikin sen takia, että heillä on kipeä tarve voitolle.

Poimimme Unibetin listalta seuraavat kohteet otteluun:

  • Arsenal @1.67
  • Arsenal tekee maalin molemmilla puoliajoilla @2.33
  • Arsenal yli 1,5 maalia @1.57

 

 

Avaa tili Unibetille ja saat 100% talletusbonuksen, sekä 10 € riskittömän mobiilivedon. Avattuasi tilit pääset katsomaan Unibet TV:stä muunmuassa La Ligaa, Serie A:ta, Skotlannin, Turkin, Ruotsin, Venäjän ja monen muun maan liigoja, sekä nuorten MM-otteluita. Avaa tili tästä, kerää bonukset ja nauti futiksesta.

unibet