Manchester United eteni Eurooppaliigan finaaliin – Katso ottelun trillerimäinen kooste

Manchester United eteni Eurooppaliigan finaaliin voittamalla Celta Vigon yhteismaalein 2-1. Eilinen ottelu päättyi todella jännittävien vaiheiden jälkeen 1-1 ja lopussa tuomari joutui näyttämään molemmille joukkueille punaista.

Kummallakin joukkueilla oli todella paljon hyviä maalipaikkoja, eikä ottelusta muutenkaan puuttunut vauhtia. Maroune Fellaini vei Manun 1-0 johtoon 17 minuutin kohdalla, mutta Celta Vigon puolustaja, Facundo Roncaglia tasoitti pelin 1-1 15 minuuttia ennen loppuvihellystä. Celtalla oli paikkoja tehdä ratkaiseva 2 vierasmaali, mutta viimeistely ei onnistunut.

Ottelun loppuhetkillä tuli vielä pienoinen torikokous, mistä Roncaglia ja Manun Eric Bailly saivat suorat punaiset kortit.

Manu kohtaa Ajaxin Tukholmassa pelattavassa finaalissa 24.5.