Puoliaika.com otteluennakko: Romania – Suomi

EM 2016 otteluennakko

21:45, 8.10.2015

National Arena, Bukarest

 

Suomi matkustaa Bukarestiin Romanian vieraaksi

Suomen maajoukkueella alkaa EURO 2016 -karsinnat olla loppumetreillään. Tänään Suomea vastaan asettuu Bukarestin illassa kotijoukkue Romania.

Romania on karsintalohkon kakkosena, tasapisteissä keulapaikkaa pitävän Pohjois-Irlannin kanssa. Suomi on puolestaan sijalla 4. Unkarin kolmospaikka on Huuhkajilla tähtäimessä.

Illan otteluun Bukarestin kansallisstadionille on odotettavissa todellinen yleisöryntäys. Suoraa kisapaikkaa väijyvä Romania on taas nousemassa mukaan arvokisoihin laihojen vuosien jälkeen.

Syyskuisten Kreikka- ja Fäärsaaret -voittojen jälkeen Markku Kanervan ohjaksissa oleva maajoukkue on kivunnut takaisin taistoon jatkokarsintamahdollisuuden puolesta. Tämä saavutus on vielä kaukana, mutta ei mahdotonta saavuttaa. Bukarestissa on joka tapauksessa pakko voittaa.

Suomen kokoonpanoon palaa Niklas Moisander. Maajoukkuekapteeni ottaa oman paikkansa puolustuksen sydämestä. Ailahtelevat karsinnat pelannut Moisander on tarkassa syynissä, sillä kapteenin on petrattava huomattavasti otteitaan.

Roman Eremenko on sivussa loukkaantumisen takia, Tim Sparv kärsii pelikieltoaan ja vaihtokärki Tim Väyrynen on hänkin lasaretissa.

Puoliaika.comin toimitus odottaa miehekästä esitystä Suomelta Romanian vieraana. Bukarestista on mahdollisuudet hakea 3 pistettä mikäli jokainen pelaaja suoriutuu tehtävistään moitteettomasti. Kotijoukkue on suosikki, mutta härmäläisten mahdollisuus on täysin realistinen.

Poimimme pari kohdetta NordicBetin listalta:

  • Alle 2.5 maalia @1.50
  • Kotijoukkue pitää nollapelin: EI @1.81
  • Suomi @6.75
Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here